dinsdag 5 januari 2016
Nieuwe website huren vakantiehuisje met hond
Tags: honden welkom, vakantiehuisje met hond
Sinds kort heeft A Vakanties een nieuwe website waar u eenvoudig een vakantiehuisje met hond kunt boeken. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuisje met hond in Nederland, België, Italië, Spanje of Frankrijk, u heeft deze snle gevonden. Ook voor vakantiehuisjes waar meerdere honden welkom zijn of een vakantiehuis met privé zwembad.
Geplaatst door: Webmaster op 08:48
Geen reacties
 
nieuwe honden camping Hongarije
Tags: camping hondvriendelijk, honden camping Hongarije
Wilt u met uw hond of honden gaan kamperen in Hongarije?
Op deze wesbite honden campings vindt u vanaf vandaag een hondvriendelijke camping in Zuid-West Hongarije welke wordt beheerd door een Nederlandse eigenaar, de heer Klok. Deze camping ligt in een bosrijk gebied waar het heerlijk wandelen is met honden.
Voor meer informatie over deze honden camping in Zuid West Hongarije, zie honden camping Klokhttp://www.campingklok.nl
Geplaatst door: Webmaster op 08:45
Geen reacties
donderdag 4 december 2014
Kampeerartikelen
Tags: kampeer vakantie hond, kampeerartikelen, Tuintime
Kamperen met de hond en kampeerartikelen nodig?

Tuintime levert de mooiste en voordeligste kampeerartikelen, ook voor een kampeer vakantie met de hond.
Geplaatst door: Webmaster op 11:07
dinsdag 25 november 2014
Annuleringsverzekering
Tags: annuleringsverzekering, kampeer vakantie met hond
Kamperen met de hond is meer dan leuk.
 
Maar aan het boeken van een kampeer vakantie met de hond zitten ook risico's.  Wat bijvoorbeeld als je een kampeervakantie met de hond hebt geboekt en bijvoorbeeld een dure camper hebt gehuurd en de vakantie met hond moet annuleren?

Gelukkig is het altijd mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten.
Ook als je gaat kamperen met de hond.

Je sluit een annuleringsverzekering met hond online af.
Geplaatst door: Webmaster op 10:48
 
Comfortabel reizen met de hond
Tags: hondenbenches, reisbench, reisbenches
Het reizen met de hond heeft grote sprongen gemaakt. Er zijn tal van oplossingen verkrijgbaar om het reizen met de hond gemakkelijker te maken. Een van deze oplossingen is de opvouwbare reisbench, verkrijgbaar via Reisbench.nl.

Reisbenches zijn opvouwbare, nylon hondenbenches die licht zijn van gewicht. De reisbenches zijn gemakkelijk schoon te maken dankzij het gebruik van nylon. De hond kan rustig liggen in de nylon bench en kan gemakkelijk vervoerd worden. Het mag uw hond ook niet ontbreken aan ventilatie, de reisbench biedt ook hiertoe de mogelijkheid door middel van een aantal ritsen aan de boven- en zijkanten. Tevens zijn op Reisbench.nl ook tal van accessoires verkrijgbaar voor de reisbenches. Hierbij kunt u denken aan ligmatten, dekens, etensdispensers en opbergtassen die het reizen met de hond en de reisbench nog gemakkelijker maken.

 
Geplaatst door: Webmaster op 10:45
woensdag 23 oktober 2013
Hondvriendelijke campings in Italiƫ
Tags: campings honden welkom, campings hondvriendelijk, honden campings Italie
Wij van honden campings willen graag ons aanbod honden campings in Italië op deze site uitbreiden. Wie weet er campings in Italië die hondvriendelijk zijn ingericht en waar honden echt welkom zijn?  Ook adressen van echte honden campings in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg Tsjechië en andere landen zijn van harte welkom.
Geplaatst door: Webmaster op 11:00
Geen reacties
vrijdag 27 september 2013
Camping met hondenstrand
Tags: Erkemederstrand, honden camping, hondenstrand
Honden campings met hondenstranden zijn populair maar helaas zijn er relatief weinig campings te vinden met echte honden stranden. Op een honden strand mogen honden lekker los lopen zonder dat het baasje zich hoeft af te vragen of andere mensen dat wel goed vinden. Op een echt honden strand is het namelijk de gewoonste zaak van de wereld dat honden los lopen en lol mogene maken. Uiteraard samen met andere honden en hun baasje.

Erkemerderstrand.
In Nederland is honden camping Erkemerderstrand in Flevoland wellicht de bekendste camping met echt honden strand. Helaas overleden er op dit strand in de zomer van 2013 een aantal honden maar uit onderzoek is gebleken dat de beheerders van Erkemederstrand niets te verwijten viel en inmiddels is dit honden strand weer volledig veilig.

Leuke honden campings met hondenstranden.

Wie heeft positieve ervaringen met andere honden campings met honden stranden. Het mag ook een honden camping met honden strand buiten Nederland zijn, bijvoorbeeld in Frankrijk, Italië of Spanje.
Geplaatst door: Webmaster op 15:05
Geen reacties
woensdag 28 november 2012
Blog honden campings nu actief!
Tags: Blog honden campings
 Nu ook blog op honden campings!

Vanaf heden is deze website honden campings voorzien van een blog. Via deze blog op honden campings zullen wij u informeren over alles wat kamperen met honden te maken heeft en de nieuwste hondvriendelijke campings op deze website honden campings. Zeker in deze tijden van economische recessie is kamperen met honden aan te raden. Kamperen met honden is goedkoop, gezellig en flexibele. In tegenstelling tot een hondvriendelijk vakantiehuisje of hondvriendelijk vakantiepark hoef je een plek op een honden camping niet lang van tevoren te reserveren en kan je dus op het laatste moment ( bij goed honden kampeer vakantie weer!) besluiten om lekker met je honden te gaan kamperen en bijvoorbeeld een weekendje weg te gaan.

De mooiste honden campings.

De mooiste honden campings beschikken natuurlijk over een plek waar honden los kunnen lopen, en nog mooier een zwemvijver, meer, plas of andere plek waar honden heerlijk kunnen zwemmen en spartelen. Op honden campings staan adressen van de leukste honden campings met zwemvijver. Met name in de aanraders rubrieken vind je deze super hondvriendelijke campings. En wist je dat de eigenaren van honden campings bijna altijd zelf ook honden hebben en echte honden vrienden zijn?  Dat kampeert een stuk prettiger.

Aantal honden op campings toegestaan.  

Als je wilt gaan kamperen met je hond of honden, vraag dan eerst aan de campinghouder hoeveel honden er op die specifieke honden camping zijn toegestaan en wat de kosten per hond per nacht of verblijf zijn. Dan kom je tijdens het kamperen of na het kamperen met je hond of honden niet voor verrassingen te staan en blijft kamperen met je honden ook vanuit financieel oogpunt leuk!  

Reacties op deze eerste blog van honden campings van harte welkom!

Reacties op dit artikel van harte welkom!  Indien je wilt reageren op dit artikel, tips hebt over kamperen met honden of leuke honden campings weet, reageer.  Je reactie is van harte welkom.

Geplaatst door: Webmaster op 12:32
3 reacties