Reisverzekering

Reisverzekering

Zeker indien u met uw honden gaat kamperen, is het raadzaam een goede reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. Het is zelfs mogelijk om bij een Last Minute kampeer vakantie nog een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, ook als u naar het buitenland gaat. Dit geldt ook indien u een last minute vakantiehuis boekt.

De website reisverzekering- en annuleringsverzekering is een website van A Vakanties, waar u online een prima reisverzekering of annuleringsverzekering kunt afsluiten. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen.
Een reisverzekering vergoedt schade, diefstal of verlies aan bagage, schade door een ongeval en veel meer. Een goede reisverzekering is noodzakelijk, bijvoorbeeld ook voor schade die uw hond kan veroorzaken aan bijvoorbeeld de vakantiewoning. U kunt uw reisverzekering of annuleringsverzekering zelf samenstellen hoe u wilt.Doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering handig?

Een doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering heeft het voordeel dat je het hele jaar verzekerd bent, ook bij Last Minutes. Wilt u weten wat een doorlopende reisverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering kost? Maak een vrijblijvende premieberekening.

Indien u gemiddels meer dan 20 dagen per jaar op vakantie gaat, is de kans zeer groot dat een doorlopende reisverzekering voordeliger voor u is dan een kortlopende reisverzekering.

Reisverzekering vergelijken?

Bezoek de website "reisverzekering vergelijken"

Groepsreisverzekering

Gaat u een groepsreis maken, bijvoorbeeld een wandelvakantie met uw honden?  Ook indien u met een groep een wandelvakantie gaat maken met de hond, kan het verstandig zijn een groepsreisverzekering af te sluiten. U bent dan als groep verzekerd en dat heeft zo zijn voordelen. Alle informatie over onze groepsreisverzekering of reisverzekering voor groepen vindt u op de website. Hier kunt u ook een reisverzekering voor groepen tot maximaal 250 deelnemers aan de groepsreis afsluiten.