Camping met honden

Honden Campings Nederland telt bijna 2.000.000 honden bezitters en van deze mensen gaan er ongeveer 100.000 mensen per jaar op zoek naar een gezellige en betaalbare camping met honden. Op deze website vind je het grootste aanbod hondencampings van Nederland en Europa!

Wat maak een camping met honden nu tot een hondencamping?

Er zijn veel campings waar mensen met een of meer honden op een gedeelte van de camping worden toegelaten. Op deze campings zijn meestal geen voorzieningen voor honden, een zwemvijver of een hondenstrand. Een hondencamping heeft een heel ander uitgangspunt. Daar staan baas en vooral de hond centraal, zijn er allerlei voorzieningen voor hond en baas en is de sfeer honds gezellig. Op onze website honden campings staan veel campings me honden voorzieningen. Tenslotte hebben uw honden en u echt op een heerlijke honden vakantie!

Op een camping met honden ontmoeten hondenvrienden elkaar

Een camping met honden is de plek voor honden vrienden om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Honden verbroederen en verbinden en maken contact met elkaar als eenvoudig en helemaal vanzelfsprekend. Vaak worden er vanuit de hondencamping ook activiteiten georganiseerd alsmede hondenwandelingen. Een camping met honden is gewoon heel erg gezellig!

Erkmederstrand, voorbeeld van een echte hondencamping!

Wilt u in Nederland op vakantie en wilt u uw vakantie met hond doorbrengen op een echte hondencamping? Dan is de hondencamping Erkmederstrand in Flevoland zeker iets voor u.

Hondencamping Erkmederstrand heeft u het volgende te bieden:
  • Of u nu een, twee, drie of vier honden hebt, in hondencamping Erkmederstrand zijn ze allemaal welkom.
  • Hondenstrand
Hondencamping Erkmederstrand heeft een apart hondenstrand. Het hondenstrand ligt op het middelste gedeelte van het ruim drie kilometer lange strand. Op het hondenstrand mogen honden los lopen, mogen ze kuilen graven, achter elkaar aan rennen en naar harte lust zwemmen en spelen. Het mooie hondenstrand van deze unieke hondencamping is in 2008 tot winnaar gekozen van de kwispelprijs. De kwispelprijs staat voor het mooiste en leukste honden losloopgebied in Nederland.

Ruime parkeerplaatsen op hondencamping Erkmederstrand

De kampeerplaatsen op Erkmederstrand zijn meer dan 125 m2 en standaard voorzien van elektra. U kunt een plek in de buurt van het water huren of op een meer standaardplek.

Strandpaviljoen voor baas en hond

Het leuke strandpaviljoen van Erkmederstrand maakt deze camping met hond faciliteiten nog leuker. Er staan waterbakken klaar voor de honden en e zijn hondenkoekjes beschikbaar. Een leukere hondse vakantie bestaat er niet. Wij bevelen hondencamping Erkmederstrand van harte aan. Voor informatie en boekingen Erkmederstrand surft u naar www.erkmedestrand.nl.

Camping met honden met activiteiten voor kinderen.

Bent u niet op zoek naar een echte hondencamping maar wel naar een familiecamping met moderne faciliteiten waar honden welkom zijn? Surf dan eens aan naar de campings me honden van Suncamp Ecamp, Roompot vakanties, Hoogenboom Vakantieparken en Keykamp. Op deze moderne familiecampings vindt u de mooiste faciliteiten, restaurants, ontspanning gelegenheden en veel meer. En uw hond is op de meeste van genoemde campings welkom ook al is dat vaak aangelijnd op de camping zelf. Een bijkomend voordeel van deze campings waar honden toegestaan zijn, is dat u in heel Europa een dergelijke hondvriendelijke gezinscamping kun boeken.

Camping met honden van Suncamp

Suncamp heeft een aantal zeer fraaie campings waar honden toegestaan zijn. U vindt prachtige hondencampings van Suncamps onder anderen in Kroatië, Duitsland en Zwitserland. Ga naar www.suncamp.nl en vul als zoekwoord hondencampings in.

Groot aanbod campings met honden bij Roompotparken.

Roompotparken heeft maar liefst 135 campings in binnen- en buitenland waar honden toegestaan zijn. U vindt deze campings met honden mogelijkheden in Nederland en bijna alle landen van Europa. U kun bij Roompotparken selecteren op huisdieren op campings toegestaan en krijgt dan het overzicht hondvriendelijke campings. Ga voor meer informatie naar www.roompotparken.nl

Hoogenboom Vakantieparken en campings

Hoogenboom vakantieparken heeft een groot aantal vakantieparken waar honden welkom zijn maar wist u dat Hogenboom ook campings in Europa heeft waar honden toegestaan zijn? Ga voor de mooiste campings met hond mogelijkheden naar www.hogenboomvakantieparken.nl en zoek op type accommodatie.

Maar liefst 151 hondencampings bij E Camp.

Wil je met je hond gaan kamperen en ben je op zoek naar een groene camping, familiecamping of zeer luxe camping? Bij E camp vind je meer dan 151 hondencampings! Of je nu een hondencampin in Nederland, een hondencamping in Denemarken, Duitsland of de Belgische Ardennen zoekt, bij E camp boek je eenvoudig en snel de prachtigste honden camping.

Ga voor het volledige aanbod honden campings naar www.kamperen.ecamp.nl

Kent u een honden camping die nog niet op onze website staat?

Als u een goede honden camping kent die nog niet op deze website staat, houden wij ons van harte aanbevolen. Via ons gastenboek kun u uw tip over uw favoriete honden camping kwijt. Bij voorbaat hartelijk dank!

Kamperen met de hond

Het aantal mensen met een hond dat de voorkeur geeft aan kamperen met de hond is al jaren stijgende, dit in tegenstelling tot kamperen zonder hond. Steeds meer campings ontdekken dat er een groeiende belangstelling is voor kamperen met hond en maken hun camping hondvriendelijker.

Het aantal campings waar honden zijn toegestaan, zal de komende jaren dan ook enorm gaan toenemen. Kamperen met de hond wordt straks gemakkelijker, leuker en waarschijnlijk ook luxer.

Steeds meer campingeigenaren zullen hun camping “ombouwen” tot echte honden camping.

Honden-campings.nl zal al deze ontwikkelingen in de gaten houden en regelmatig op haar website schrijven over “kamperen met de hond”.

Wij wensen u en uw hond(en) een prettige vakantie en vertrouwen erop dat onze website het kamperen met de hond eenvoudiger en leuker maakt.


Het team van honden-campings.nl