Adverteren

De website honden-campings.nl bestaat sinds 2011 en is zeer populair bij mensen die een camping zoeken waar honden zijn toegestaan. Ook de website honden vakanties wordt veel bezocht.  Honden-vakanties biedt niet alleen een actueel overzicht hondvriendelijke vakantiehuizen, campings, hotels en bed and breakfasts, maar biedt ook veel hondgerelateerde informatie en vakantietips. Honden-vakanties.nl wordt jaarlijks door tienduizenden mensen bezocht en is dan ook het platform voor uw hondvriendelijke vakantieaccommodatie.

Link plaatsen en tarieven

Het is mogelijk om uw hondvriendelijke accommodatie onder de aandacht te brengen op honden-vakanties.nl door middel van het (laten) plaatsen van een link naar uw website.
Via het contactformulier kunt u een verzoek indienen om een link van uw vakantieaccommodatie op te laten nemen op honden-vakanties.nl. Uw link wordt gratis doorgeplaatst op honden-campings.nl. U kunt hierbij aangeven in welke rubriek u de link geplaatst wil hebben. De redactie van honden-vakanties.nl behoudt zich het recht voor om linken niet te plaatsen of de link in een andere rubriek te plaatsen. Voorwaarde voor plaatsing is in ieder geval dat de vakantieaccommodatie hondvriendelijk is en honden dus zijn toegestaan! Deze informatie moet ook op de website van de adverteerder vermeld staan. Heeft u geen website dan geldt dit uiteraard niet. Honden-vakanties.nl kan zonder opgaaf van redenen een link weigeren of verwijderen, indien de website van de adverteerders daar aanleiding toe geeft of indien er een andere aanleiding is. In het geval een link verwijdert wordt, stort honden-vakanties.nl het advertentiegeld, wat nog niet verbruikt is, aan de adverteerder terug.

Advertentietarieven

Het plaatsen van een link kost € 20,- per jaar (gewone rubriek) of 50 euro per jaar in de rubriek aanraders. Deze tarieven zijn exclusief de wettelijke BTW.  Vooral adverteren in de rubriek aanraders is zeer aantrekkelijk.
Wilt u nog opvallender adverteren op honden-vakanties.nl of honden-campings.nl?  Dat kan. Vraag een een offerte op via het contactformulier.

Uw link wordt gratis doorgeplaatst.
Desgewenst wordt de link van uw website gratis doorgeplaatst op een aantal honden vakantie websites waaronder honden vakantie jouw pagina,  vakantie-honden.jouwpagina en camping-met-honden.jouwpagina.

Hoe werkt het?

Indien u een tekstlink wilt plaatsen dan geeft u dit op via het contactformulier. U krijgt van ons via de e mail bericht of uw aanvraag gehonoreerd kan worden. Indien uw link geplaatst kan worden, ontvangt u van ons per e mail een factuur. Na betaling wordt de link voor een jaar geplaatst. De plaatsing van de link wordt na afloop van ieder jaar niet automatisch verlengd. U krijgt ieder jaar opnieuw bericht en de plaatsing van de link wordt na betaling telkens met een jaar verlengd. Indien u besluit niet te betalen, wordt de plaatsing van de link niet gecontinueerd. Hierbij hebben wij het recht om eventueel jaarlijks de tarieven aan te passen.
Advertentietarieven Rubriek Aanraders
Indien u een advertentie wilt plaatsen in de opvallende Rubrieks Aanraders (vakantiehuisjes of campings) dan geldt er een tarief voor het plaatsen van een opvallende link van € 50,- per jaar exclusief BTW. Via het contactformulier kunt u opgeven dat u een link in de rubriek Aanraders wilt plaatsen.
U komt alleen in aanmerking voor een link in de rubriek aanraders als uw accommodatie echt hondvriendelijk is. Dit moet blijken uit de informatie op het contactformulier.

Indien u adverteert in de rubriek aanraders vakantiehuisjes honden-vakanties.nl, plaatsen wij uw link gratis door op de volgende door ons beheerde websites:

www.vakantie-honden.jouwpagina.nl
www.vakantiewoning.jouwpagina.be
www.vakantiehuisjes.linkoverzicht.be
www.vakantiewoningen.gerelateerd.nl
www.vakantiehuisjes.gerelateerd.nl
www.hondenvakantiehuizen.startplezier.nl