Kamperen met honden

Kamperen met honden

Kamperen met honden.

Wilt u gaan kamperen met uw hond of honden en bent u op zoek naar een hondvriendelijke camping in bijvoorbeeld Nederland, Belgie, Duitsland, Luxemburg, Tsjechie of Frankrijk? Op de website honden-campings van A Vakanties   ( www.a-vakanties.nl) staan honderden campings waar u met 1 of meer honden kunt kamperen. Onder deze honden campings meer dan 100 echt hondvriendelijke campings waar u met 1, 2 of zelfs 3 honden kunt gaan kamperen. 

Meest hondvriendelijke campings met hond.
In de rubriek aanraders staan per land of provincie de campings vermeld welke zich zelf als een echt hondvriendelijke camping presenteren. Dit zijn ook meestal de honden campings waar meerdere honden welkom zijn. Maar ook in de andere rubrieken en met name in de rubriek minicampings staan campings vermeld waar u met veel plezier met uw hond of honden kunt gaan kamperen en die het predikaat "echte honden camping" zeker verdienen.

Kamperen met honden in Nederland.

Indien u wilt gaan kamperen met uw hond of honden in Nederland dan zijn er ruime mogelijkheden. In Nederland zijn er meer dan 100 kleine en grote campings waar honden toegestaan of nog beter welkom. Met name in de provincie Drenthe zijn tientallen campings waar u met 1, 2 of 3 honden heerlijk kunt kamperen. Op deze honden campings in Drenthe zijn meestal ook goede voorzieningen voor de hond en de baas. Zo is er vaak een aparte honden douche en is er een ruimte op de camping waar honden los mogen lopen. En op sommige honden campings in Drenthe heeft men een zwemvijver voor de honden ingericht en behendigheidsbaan.   Hebben uw honden ook vakantie!  U kunt via de website honden campings zeker een hondvriendelijke camping vinden waar het voor u en de honden prettig vakantie vieren is en waar u en uw honden met plezier gaan kamperen.


Kamperen met honden of vakantiehuisje huren?

Veel mensen vragen zich af of het huren van een vakantiehuisje waar honden welkom zijn een betere optie is dan kamperen met honden. Indien u vanuit financiele overweging lievert kampeert met honden dan een hondvriendelijk vakantiehuisje dan is dat zeker een belangrijk punt. Tegenwoordig is het kamperen met honden echter niet altijd goedkoper dan het huren van een vakantiehuisje met honden.  Vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan kunnen namelijk ook goedkoop zijn.

Voor het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuisjes:  www.vakantie-met-hond.be